Orbitwheels

:: Tilbage til oversigten     
Orbitwheels
Orbitwheels
Orbitwheels
Orbitwheels
Orbitwheels
Orbitwheels

Orbitwheels


Et helt nyt koncept til sport på hjul

Som en krydsning mellem et skateboard og in-line rulleskøjter, men med mere frihed og simplicitet end begge, er Orbitwheel et helt nyt koncept til sport på hjul.

Designet er simpelt: to fødder, to hjul… og du er klar til at komme i gang. Orbitwheels koncept er enkelt, men med hjulene hvirvlende rundt om dine fødder er du i stand til at udføre talrige tricks og manøvrer, der kan være så komplekse og kreative, som du vil have dem til at være.

Med Orbitwheels minimalistiske design har sjov og transport aldrig været så transportabelt og nemt som nu. Den store hjulradius gør det muligt for dig at nyde Wheelblazer på mange forskellige overflader. De to tynde, lette hjul skal ikke foldes ned eller skilles ad, hvilket gør det let at have dem i en rygsæk eller i din hånd. Og når du er klar til at komme på farten igen, skal du ikke bøvle med spænder o.l. – bare stik fødderne ind i bøjlerne og sæt af.

Orbitwheels er endnu ikke færdigtestet i Danmark. Vi forventer, at orbitwheels kan frigives til salg i marts/april 2009.

Oribitwheels kan afprøves efter aftale med Folmer på 30 70 02 62.